huisjeboompjebebie.nl

Autostoel nodig? Lees je eerst goed in om te weten welke er past

autostoel

Iedereen die kinderen heeft wil natuurlijk dat zijn of haar kind een veilige jeugd heeft zonder al te veel gedoe en ongelukken. De ongelukken gebeuren natuurlijk veel in de auto. Nou denk eens na.. Hoe kan je dat tegen gaan.? Ten 1e niet te hard rijden met je kind in de auto, en ten 2e je kind in een kinder autostoel zetten. Zo moeilijk is dat toch niet…? maar er zijn altijd nog wel idioten op de weg die met hun baby veel te hard rijden in de auto over de weg….

Het nut van een autostoel

Iedereen kent het wel, en iedereen weet waar het voor dient. Maar heeft het ook nut uiteindelijk. Dat vragen sommige mensen zich nog wel eens af. Tuurlijk heeft het nut. Je kind zit vast met een dubbele riem die niet rekbaar is. Als je dus remt of een ongeluk maar dan kan het kind bijna niet gewond raken. Achter de autostoel zit de normale stoelriem vast. Daardoor schiet de stoel nooit naar voren toe. In de autostoel zit ook nog een riem. Die riem is niet rekbaar en dat heeft een reden. Die reden is: als je een botsing krijgt en je wordt naar voren geduwd dan blijft de baby zitten. Dat komt door de stoelriem en door de riem die het kinderstoeltje heeft. De baby gaat een beetje heen en weer maar de baby blijft zitten en heeft niets.

De prijs van een autostoel

De prijs van een kinderstoeltje is best wel prijzig als je er een van goede kwaliteit wilt hebben. Je bent ongeveer rond de 200,- 250,- kwijt voor een stoel met goede kwaliteit. Voor een wat minder goede kwaliteit betaal je ongeveer tussen de 50,- en de 100,-. De prijs betaal je voor de kwaliteit voor de stoel. Het merk helpt ook mee met de prijs omhoog te prikken.

Conclusie

Mijn conclusie is:

Een kinderautostoeltje is een van de veiligste manieren om je kleine kind te vervoeren. De kans dat je kind wat overkomt als je een ongeluk krijgt is niet groot. Ik raad iedereen aan die een kind heeft om een kinderautostoeltje te nemen. Het is veilig en je vervoerd je kind zonder gewond te raken. Ik hoop dat jullie er wat geleerd van hebben en dat de mensen die met hun baby te hard rijden dat niet meer gaan doen en mij advies op gaan volgen!

Mobiele versie afsluiten