huisjeboompjebebie.nl

Een fantastisch feest geven

Iedereen houdt natuurlijk wel van een feestje. Gezellig wat drinken met vrienden of familie en luisteren naar en misschien zelfs dansen op muziek. We zullen in ons leven naar vele feestjes gaan, maar we zullen waarschijnlijk ook een aantal keer zelf een feest organiseren. En alhoewel dit ook leuk kan zijn is het tegelijkertijd ook een ander verhaal. Het is namelijk zo dat bij het organiseren van een feestje best wel wat komt kijken. Het kan ook best wel stressvol zijn, dingen gaat kapot, je bent constant bezig ervoor te zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft en zowel voor en na het feest zal er veel moeten gebeuren. Toch is het zo dat een feest leven erg leuk kan zijn en als je een mooi feest geeft zullen andere mensen dat ook erg waarderen. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal tips om een fantastisch feest te geven.

De juiste hoeveelheid mensen

Wanneer je een feest geeft is natuurlijk de eerste vraag wie je uitnodigt. Als het een huisfeest is zal dit onder andere afhangen van hoe groot je huis is. Als het lekker weer is in de zomer kun je natuurlijk ook de tuin gebruiken. Zelf ben ik sowieso een van niet te weinig maar ook niet te veel. Zelf heb ik ervaren dat het perfecte aantal mensen zo ongeveer tussen de dertig en veertig is. Het is ook fijn als iedereen of in ieder geval de meeste mensen elkaar kennen.

Activiteiten

Natuurlijk is het logisch dat er muziek, drank en wat te eten is op een feestje. Maar wat de fantastische feesten van de leuke feesten onderscheid zijn de activiteiten. Nu betekent dit natuurlijk niet dat je iedereen moet forceren om mee te doen aan het spelen van spelletjes. Maar wat wel een goed idee is om ervoor te zorgen dat er leuke dingen aanwezig zijn in het huis voor gasten om te doen als ze er zin in hebben.

Op mijn eigen feest hadden we bijvoorbeeld een tafeltennistafel in de kelder, een biljarttafel in de keuken en een trampoline in de tuin. We hadden deze sowieso maar het was uiteindelijk voor de gasten een heel leuk aspect voor het feest. Zelf ben ik ook op feesten geweest waar er een zwembad of hot tubs waren. In de zomer maakt dit de feesten ook nog een stuk leuker.   

Mobiele versie afsluiten