huisjeboompjebebie.nl

Wil je eens iets anders aan je voeten? Ga voor Premiata!

De zomer staat weer voor de deur. We hebben er al een voorproefje van gehad en dat is goed bevallen! Het liefst lopen we de hele zomer op slippers of zelfs op blote voeten, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Het wordt dus tijd om eens te kijken voor mooie sneakers die ook nog eens comfortabel lopen. Het wordt misschien wel tijd om te kijken bij de sneakers van Premiata of Hogan! Ken je deze merken nog niet? Haast je dan naar een van de winkels van Van Arendonk en voel hoe comfortabel Premiata sneakers zitten en zie hoe mooi ze zijn! Ja, je leest het goed, je kunt voor Premiata gewoon bij Van Arendonk terecht!

Premiata is niet zomaar een sneakermerkje

Premiata is meer dan zomaar een sneakermerkje. Deze sneakers zijn schitterend ontworpen en ook nog eens erg comfortabel. Je kunt deze sneakers in een van de winkels van Van Arendonk passen en direct aanschaffen, want, geloof mij, je wilt direct niet meer anders. Deze sneakers zijn écht design, maar toch verbazingwekkend betaalbaar. Dat zie je ook in de webshop van Van Arendonk. Het voordeel van deze webshop is dat je in één oogopslag kunt zien of jouw maat op voorraad is. Twijfel je over de juiste maat? Dan kun je de maattabel in de gaten houden.

Lekker shoppen in een echte winkel

Wat hebben we dat gemist! Lekker een middagje shoppen in een leuke stad, allerlei winkels in en weer uit lopen. Je geld laten rollen! Tussendoor lekker even op een terras gaan zitten en lunchen of een kopje thee of koffie drinken, heerlijk! Sinds kort zijn zelfs de mondkapjes niet meer verplicht. Je mag echter, als je dat zou willen, nog steeds een mondkapje dragen. Ook de 1,5 meter afstand blijft nog even in tact. Maar daar is prima mee te leven. Lekker shoppen in een echte winkel: het kan weer!

Wil je liever nog niet naar de stad?

Veel mensen kiezen er nog even voor om zo min mogelijk onder de mensen te komen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf nog niet gevaccineerd zijn. Dan is het goed om te weten dat je ook heel fijn online kunt shoppen. Je kunt op de site van Van Arendonk zoeken op merk, maar ook zonder een merk te noemen kun je daar prima shoppen. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je bent dan altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen én je maakt kans op € 150,00 shoptegoed!

Mobiele versie afsluiten