De nieuwe camera van Sony, de Sony A9, is een droom voor elke jonge moeder. Want met deze camera zet je je baby prachtig op de foto. Met handige snufjes leg je precies dat ogenblik vast wat je vast wilt houden. Mooie herinneringen aan een tijd die toch al snel voorbij gaat, kun je zo voor altijd koesteren.

 

Bewegelijke baby

 

Iedere oude weet het wel: die ene geweldige babyfoto maken is echt een hele uitdaging. Want baby’s hebben nu eenmaal nog geen benul van modellenwerk en doen lekker waar ze zelf zin in hebben. Ze bewegen veel en draaien alle kanten op. Maar soms, op een totaal onverwacht moment, is er opeens die bijzondere blik, dat guitige lachje of dat ene belangrijke moment in zijn groeiproces en dat wil je vastleggen. Dat kan, want met de Sony A9 bij de hand ben je snel klaar voor precies de juiste foto. Deze camera legt al je bijzondere momenten moeiteloos vast.

 

Sony A9: razendsnel

 

De Sony A9 is gemaakt voor snelheid. Je kunt er maar liefst 20 beelden per seconde mee schieten. En dat is erg handig met jouw bewegelijke baby. Daarnaast kan de camera in één seconde ook zestig keer de scherpstelling meten waardoor hij zich steeds aanpast aan het bewegende beeld en je dus geen onscherpe foto’s meer hebt. Ideaal voor kinderfotografie.

 

Geliefd

 

Het is dus geen wonder dat de Sony A9, sinds juni 2017 op de markt, zich snel geliefd maakt. Na zo’n zes weken won de camera al een belangrijke prijs: De EISA Award. EISA staat voor European Imaging and Sound Association.  Deze organisatie bestaat uit 53 internationale specialistische bladen uit 23 landen. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste nieuwe consumenten elektronica.  De Sony A9 won de prijs in de categorie fotografie.

Enthousiast

Gebruikers zijn zeer enthousiast over deze camera, juist omdat hij zo snel is. En precies om die reden is hij zo geschikt voor het fotograferen van jouw baby. Met de Sony A9 leg je elk gekoesterde moment vast om daar jaren later met veel plezier op terug te kijken.